torsdag 24 juli 2008

Jack in Korea - C's version

Du A...du är så fruktansvärt naiv.

Det är ju fullständigt befängt. Jag har hört att hela jävla historian är ett rykte Jack själv startade för att lägga till några kilon på sin tungviktar- image. Det är sjukt patetisk.

Enligt en källa som var där, var Jack ute på en pub och han var oerhört full (han visste väl inte vad han tålde efter en 3 månaders torka). Han var odrägligt full och framför allt odrägligt närgången mot en stackars tjej. Hans besatthet av asiatiska kampsporter överfördes den kvällen även till en besatthet av asiatiska tjejer. Jack som av allt att döma är van att få alla brudar fattade inte när tjejen visade sin ovilja mot framtida relation och Jack gav sig inte. Hon fick nog av hans ständiga uppvaktande och bad honom vänligt att följa med när hon visade honom vägen ut. Väl ute var Jack inte den som gav sig och i desperation kallade tjejen på pubägaren som fick ta i tu med det besvärliga turistfyllot. Måhända chefen höjde rösten och måhända att han kastade en sten eller någon flaska mot Jack när han var motstridig och obstinat men inte fan var det då en jävla AK47a. Inte ens en slangbella. Det finns inte så mycket mer att säga, ingen AK47a, inget gatugrändsknull, ingen cool replik.

Det är ju inte en så statusfylld, spännande historia att dra, är det? Jacks suktande efter macho-status förde fram den här historien som något det helt enkelt inte alls var. Men jovisst, grattis till guldet liksom…

/C

Inga kommentarer: